Friday, February 7, 2014

Sorulması Gerekenler-1

Bu bölümümde bunlar bunu nasıl öğrendi nereden biliyor gibi sorular soracağım. Yanıtlarını kendiniz verip çelişkiye düşebilirsiniz.

1.) Siteleri yasaklıyorsunuz güzel. Pek siz o siteleri nasıl buluyorsunuz ? İçeriğine bakıyor musunuz? Bakıyorsanız buna hangi psikolojiyle bakıyorsunuz ? Yani evliyseniz nasıl olacak ?

2.) Milletvekili gerçekten nedir ? Bizim seçtiğimiz adamlar mı yoksa partinin bizim önümüze sunduğu adamlar mı ?

3.) Daha kendi dilimizi adam akıllı konuşamazken nedir bu yabancı dil sevdası ? Düzeltilmesi gereken biz miyiz yoksa sistem mi ?

4.) Aileler neden çocuklarının geç saatte dışarıda olmasını istemez ? Yoksa onlar gençliklerini rahat yaşayamadı mı ? Hıı ?

5.) Neden mizah ?

6.) Televizyon izlerken neden bir şeyler yeriz ? Yani niye meyve yenir ? Neden mangal yapılmaz da çekirdek çitlenir ?

7.) Sitelere yasaklayan, pornoları bulan ekip bunları incelerken ereksiyon geçiriyor mu ? Geçiriyorsa günah falan olmuyor mu ? Onlara bişi yapılmıyor mu ? Daha çarpıcı olalım orada bağyan çalışıyor mu ?

8.) Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ? (reklam aldım parayı kırıyom xd)

9.) Türkiye'de metal müzik neden satanist müziğidir? Satanistlerin bir müziklerinin olmadığını biliyor muydunuz ? Yani Ezanları falan yok..

10.) Neden çok sık yalan söyleriz ?

Süreniz yaşayacağınız vakit kadardır. Yani koca bir ömürdür. Puanlama sistemine gelince her soru 10 puandır. Sınıfı geçme puanı 0'dır. Başarılar dilerim.

No comments:

Post a Comment